Kardeşini işe almak için sıraya girdiler!
Uzun süredir işsiz olması nedeniyle dün gece yaşamına son veren Kartepe Belediyesi CHP Meclis Üyesi Tugay Adak’a hayattayken sahip çıkmayan partililer bu kez kardeşini işe almak için sıraya girdi

Kartepe Belediyesi CHP Meclis Üyesi Tugay Adak uzun süredir maddi sıkıntılarıyla boğuşuyordu. Kapı kapı iş aradığı bilinmesine rağmen partililerin hiçbiri tarafından işe alınmayan Adak yaşadığı bunalım nedeniyle dün gece 42 Evler Köprüsü’nden atlayarak yaşamına son verdi. Parti bayrağı asarken merdivenle birlikte düşerek bir gözünü kaybeden, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman’ın yardım teklifini CHP’li olması gerekçesiyle reddeden Adak’ın geride bir annesi, bir erkek kardeşi ve de cezaevinde olan bir babası kaldı.
KARDEŞİNİ İŞE ALMAK İÇİN SIRAYA GİRDİLER
Hayattayken CHP için bedeller ödemiş Adak’a sahip çıkmayan partililer bugün adeta vicdan rahatlatma peşine düştü. Partideki bazı isimlerin Adak’ın 20'li yaşlardaki kardeşine çalışıp çalışmadığını sorduğu öğrenildi. Bir gözü görmemesine rağmen hamallık gibi işleri reva görüp, Adak’ı iş beğenmemekle suçlayan partililerin bugün Adak’ın kardeşini işe almak için sıraya girmesi pes dedirtti.
