Tramvay Cafe’de Aydın Ünlü dönemi sona erdi! Resmen devretti

Uzun yıllardır MHP Kocaeli İl eski Başkanı Aydın Ünlü tarafından işletilen Tramvay Kafe, resmen MHP İl Başkan Yardımcısı Metehan Arapoğlu’na devredildi

Tramvay Cafe’de Aydın Ünlü dönemi sona erdi! Resmen devretti

MHP Kocaeli il eski Başkanı Aydın Ünlü ve Ali Murat Köşeli ortaklığında işletilen İzmit’teki Tramvay Kafe, MHP Kocaeli il teşkilatlarının gündeminden hiç düşmemişti. Ünlü’den sonra göreve gelen tüm teşkilat temsilcileri bu kafeyi partinin hakkı olarak görüyordu. Bu nedenle de Aydın Ünlü’nün kafedeki haklarından feragat etmesi isteniyordu.

Aydın Ünlü, şikayetçi olmuştu

Son olarak geçtiğimiz haftalarda MHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Metehan Arapoğlu’nun Aydın Ünlü’den bu kafeyi satın almak istediği ancak Ünlü’nün buna karşı çıkması sonrası gerginlik yaşandığı kamuoyuna yansımıştı. Hatta Ünlü, MHP Kocaeli İl Başkanı Tuncay Batı ve Metehan Arapoğlu’nun da aralarında olduğu il başkan yardımcılarından şikayetçi olmuştu.

Ünlü, borçları bırakıp 4 milyon TL aldı

Bu gelişmelerin ardından sürpriz bir karar alındı. Taraflar arasında uzlaşma sağlandı. Aydın Ünlü, bu kafe nedeniyle yaşanan gerilimlere son vermek istedi ve Metehan Arapoğlu’na hisselerini resmen devretti. Üzerine kredi borcu olan kafenin borçlarının da devrediliği, üzerine Aydın Ünlü’nün 4 milyon TL satış bedeli aldığı edinilen bilgiler arasında. Uzun yıllardır kent gündemini meşgul eden Tramvay Kafe meselesi bu yönüyle noktalanmış oldu.

Tramvay Kafe-Aydın Ünlü