Kocaeli'de Ramazan davulcusu ile ilgili skandal iddia!

Kocaeli’de ikamet eden bir vatandaş, Ramazan davulcusu ile ilgili skandal bir iddia ortaya attı. Gece 02.00-05.00 arasında davul çalan davulcuların, o saatlerde vatandaşın kapısını da çalarak bahşiş istediğini öne sürdü. Vatandaş, “Gecenin 3’ünde benim kapımı ne cüretle çalıyor. Çocuğum o saatte çığlıklarla uyanmak zorunda değil” dedi

Kocaeli'de Ramazan davulcusu ile ilgili skandal iddia!

Kocaeli’nin Çayırova ilçesi İnönü Mahallesi Muammer Aksoy Caddesi üzerinde ikamet eden B. isimli vatandaş, mahallelerinde davul çalan, Ramazan davulcularıyla ilgili şok bir iddia ortaya attı. Vatandaş, davulcuların gece 02.00’den 05.00’e kadar davul çalarak gürültü yaptığını, bu da yetmezmiş gibi gecenin 3’ünde kapılarını çalarak bahşiş istediğini ileri sürdü. Kendisinin gece nöbetlerine giden bir görevli olduğunu, bu nedenle eşi ve 4 yaşındaki kızının evde tek kaldığını kaydeden vatandaş, “Gecenin 3'ünde benim kapımı kim ne cüretle çalıyor? Benim çocuğum o saatte çığlıklarla uyanmak zorunda değil! Benim eşim, ben evde yokken, yabancı birinin kapımızı çalmasına maruz kalmak zorunda değil!” dedi.


Kocaeli'de Ramazan davulcusu ile ilgili skandal iddia!


“Gecenin 3’ünde benim kamımı kim, ne cüretle çalıyor?”

Vatandaşın, Şikayet Var adlı sitede 10 Mart Pazartesi günü saat 05.52’de “Çayırova Belediyesi Ramazan Davulcularının Gece Gürültüsü Ve Rahatsızlığı” başlığı ile yayımlanan şikayet yazısı, noktası virgülüne şöyle: “Kocaeli Çayırova'da, i̇nönü Mahallesi, Muammer Aksoy Caddesi'nde ikamet etmekteyim. Ramazan davulcuları, haddini aşmış bir şekilde gece 2'den sabah 5'e kadar yüksek gürültü ile davul çalmaktadırlar. Bir de yetmezmiş gibi o saatte insanların kapılarını çalıp bahşiş istemektedirler. Ben gece nöbetlerine giden bir görevliyim. Gece nöbete gittiğimde evde 4 yaşındaki kızım ve eşim tek kalıyor. Gecenin 3'ünde benim kapımı kim ne cüretle çalıyor? Bu uygulamayı derhal kaldırın lütfen. Benim çocuğum o saatte çığlıklarla uyanmak zorunda değil! Benim eşim, ben evde yokken, yabancı birinin kapımızı çalmasına maruz kalmak zorunda değil!” Davulcuların o saatte kapıları çaldığı iddiasının doğruluğunun araştırılıp, olay vatandaşın dediği gibiyse gerekli uyarıların yapılması bekleniyor.

Şikayet