İki başkan, Hürriyet’ten daha fazla meclis oturumuna katıldı
CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan ve MHP İzmit İlçe Başkanı İlker Kazan, yönetimleriyle birlikte İzmit Belediye Meclisi Şubat Ayı Birleşimi’ni izledi

İzmit Belediye Meclisi Şubat Ayı Birleşimi bugün İzmit Belediye Meclis Salonu’nda Mehmet Ümit Küçükkaya başkanlığında gerçekleştirildi. 14 gündem maddesi olan meclis oturumuna İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet katılmadı.
Hürriyet'ten daha çok geldiler
CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan ve MHP İzmit İlçe Başkanı İlker Kazan yönetimleriyle birlikte önceki meclislerde olduğu gibi bu mecliste de izleyiciler bölümünde yerlerini aldı. İki başkanın istikrarlı olarak meclis oturumlarını takip etmesi dikkatlerden kaçmadı. İki başkan, yeni dönemde Hürriyet’ten daha fazla oturuma katıldı.
