Kocaeli’deki ünlü mekanda zehirlenme iddiası!

Kocaeli’de bulunan Symbol AVM’de yer alan ünlü muhallebici A…’da muhallebi yiyen çocuğun 1-2 saat sonra midesinin bulanmaya başladığı, akşam ise defalarca kustuğu, hastaneye götürülen çocuğun zehirlendiğinin tespit edildiği öne sürüldü

Kocaeli’deki ünlü mekanda zehirlenme iddiası!

Kocaeli’nin İzmit-Başiskele sınırında bulunan ünlü AVM’si Symbol’de yer alan A… isimli ünlü muhallebiciyle ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. Damla isimli vatandaş, oğlunun Symbol AVM’de A… muhallebicisinde orman meyveli yoğurtlu bir muhallebi yediğini, aradan 1-2 saat geçtikten sonra mide bulantısı yaşadığını, akşam saatlerinde ise defalarca kusup, tuvalete gittiğini, oğlunu hastaneye götürdüğünde ise gıda zehirlenmesi yaşadığının tespit edildiğini öne sürdü. Ürün önüne geldiğinde soğuk değil, ılık olduğunu dile getiren Damla isimli vatandaş, “Bozulmuş üründen dolayı bunları yaşadık” dedi.

“Muhallebiden mi zehirlendi?”

Şikayet Var adlı sitede dün gece yayımlanan şikayette yer alan iddialarda zehirlenmenin bu mekanda yenilen muhallebiden kaynaklı olduğunu kanıtlayıcı bir rapor yer almadığı için vatandaşın iddiasında yer alan muhallebicinin ismini kapattık. Ayrıca vatandaşın, mekanla ilgili resmi kurumlara şikayette bulunup bulunmadığı da bilinmiyor. Şikayetle ilgili inceleme yapmak isteyen yetkililer, “Bozuk Muhallebi Sebebiyle Yaşanan Sağlık Sorunları” başlığı ile Şikayet Var’da yer alan şikayete ulaşabilir.

“Defalarca kustu”

İşte vatandaşın Şikayet Var adlı sitede yer alan iddiaları: “Kocaeli Symbol alışveriş merkezi Alaçatı muhallebicisinde oğlum orman meyveli yoğurtlu bir muhallebi yedi. Yedikten 1-2 saat sonra mide bulantısı başladı, ardından tüm akşam defalarca kustu ardından defalarca tuvalete çıktı. Doktorumuzda yaptığı muayenede yediğinden olduğunu onayladı. Ürün geldiğinde soğuk değil, ılıktı. Bozulmuş bir üründen dolayı bunları yaşadık, herkesin daha dikkatli olmasını duyuruyoruz.”

Kaynak: haber merkezi

Şikayet