Eşine torpil yaptırmasıyla gündemdeydi.... O isim AKP’li gençlerin başkanı mı oluyor?

AKP Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı döneminde eşinin Körfez Belediyesinde memur olması için istisnai kadrodan özel kalem müdürü yapıldığı gündeme gelen Körfez Belediyesi AKP Meclis Üyesi Doğan Orak’ın, AKP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı olacağı konuşuluyor

Eşine torpil yaptırmasıyla gündemdeydi.... O isim AKP’li gençlerin başkanı mı oluyor?

AKP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan yaş haddi sebebiyle görevi bıraktığını duyurmuştu. 5 Ocak’ta gerçekleşecek olan AKP Kocaeli İl Kongresinde en güçlü isim şu anda Çağlayan’ın başkan vekilliğini yapan Körfez Belediyesi AKP Meclis Üyesi Doğan Orak. Geçtiğimiz yıllarda da il gençlik kolları başkanlığı gündeme gelen ve Ankara’ya çağrılan isim partide “nitelikli genç” kalmaması nedeniyle bu kez şeytanın bacağını kıracağa benziyor.

Kağıt üstünde müdürlük

Hatırlanacağı üzere Orak daha önce pek çok iddia ile gündeme gelmişti. Bunlardan en çok dikkat çekeni CHP Kocaeli Milletvekili Harun Yıldızlı’nın il başkanlığı döneminde gündeme getirdiği memurluk hadisesi olmuştu. Yıldızlı, Orak’ın Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı olduğu dönemde Körfez Belediyesinde çalışan eşinin memur yapılması için kağıt üzerinde istisnai kadrodan özel kalem müdürü yapıldığını açıklamıştı. Yerine atayacak bir isim olmaması nedeniyle AKP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı olması beklenen Orak’a başka bir alternatif bulunabilecek mi merak ediliyor.