Devlet Bahçeli adının İzmit Kent Meydanı’na verilmesini istemedi

MHP Kocaeli İl Başkanlığı, İzmit Kent Meydanı’na Devlet Bahçeli adının verilmesinden vazgeçti. MHP Liderine kraldan çok kralcılık yapanlara Devlet Bahçeli geçit vermedi

Devlet Bahçeli adının İzmit Kent Meydanı’na verilmesini istemedi

Bir süre İzmit gündemini meşgul eden konu netliğe kavuştu. MHP Kocaeli İl Başkanı Tuncay Batı, İzmit Kent Meydanı’na Devlet Bahçeli adını vereceklerini açıklamıştı. MHP, bu karardan vazgeçti. MHP Lideri Bahçeli, kraldan çok kralcılık yapanlara geçit vermeyip, adının meydana verilmesini istemedi.

MHP DUYURDU

MHP Kocaeli’den yapılan açıklamada, “Liderimizle yaptığımız istişareler sonucunda, bu dönemde isminin kent meydanına verilmesinin uygun olmayacağını bizlere bildirmesi üzerine, ilgili önergeyi vermeme kararı almış bulunmaktayız” denildi.

Kaynak: Haber Merkezi

izmit MHP Devlet Bahçeli