TÜBİTAK’tan Kocaeli’de dev yemek ihalesi
TÜBİTAK Gebze Yerleşkesi yemek üretimi (Malzemeli) ve servis edilmesi hizmeti için ihale yapılacak. Bu kapsamda milyonlarca adet yemek hizmeti alınacak

TÜBİTAK Gebze Yerleşkesi Yemek Üretimi (Malzemeli) Ve Servis hizmet alımı için ihale duyurusu yapıldı. Açık ihale usulü ile yapılacak ihale ile 25 milyon 395 bin 500 adet yemek üretimi ve dağıtım hizmeti alınacak. İhalede teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak. İhale teklifleri, 23 Aralık günü saat 10.00’da TÜBİTAK Gebze Genel Sekreter Yardımcılığı Toplantı Salonu’nda açılacak.
İhale kapsamında işi alan firma ile 2 yıl 3 ay çalışılacak
İşe başlama tarihi 01.04.2025, işin bitiş tarihi 31.03.2027 olarak açıklandı. İdare'nin ana üretim yeri TÜBİTAK Kuzey Yemekhanesi Mutfağı. Mücbir sebepler dâhilinde yemek üretimini engelleyecek koşulların oluşması durumunda öğünlerde herhangi bir aksamaya mahal vermeden İstekli kendi yemek üretim mutfağını kullanabilecek.