Talus: “Mansur Bey muslukları konsere akıtmış”
Şahin Talus, Mansur Yavaş’a yine saydırdı. Mansur Yavaş’ın kaynakları konserlere harcadığını ve CHP Genel Başkanı’nın Kocaeli’ye yönelik açıklamalarını eleştirerek, "Mansur Bey muslukları konsere akıtmış" dedi.

AKP Çayırova İlçe Teşkilatı’nın 7’nci Olağan İlçe Kongresi bugün Çayırova Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde gerçekleştiriliyor. Kongrede konuşan AKP Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, “Bugün sekizinci kongremiz. Kongrelerimizi birlik ve beraberlik içerisinde yapıyoruz. Muhalefet gelsin görsün. 30 Kasım’da ilçe kongrelerimizi tamamlayacağız. Tüm meclislerde bu hafta kayyumlar var. Esenyurt Belediye başkanı tutuklandı. 694 defa teröristlerle görüşme yapmış. Terör santrali gibi ama hatırlamıyor. CHP Genel başkanı ve Ekrem İmamoğlu bu teröristi savundu.
“Sapla samanı karıştırdı”
Mansur Beyin muslukları hizmete değil konserlere harcamış. CHP genel başkanı Kocaeli’ne laf edip sapla samanı karıştırdı. Hocamın dediği gibi kaya çarptı. Biz hizmet ve eser partisiyiz. Teröre karşı tek sözümüz silahı bırakıp örgütü lağvedeceksiniz diyoruz. Biz işimize bakacağız hizmet ve eser üreteceğiz. Bu davaya hizmet eden herkese teşekkür ediyorum. Erhan Başkandan yeni dönemde 5 bin yeni üye bekliyoruz” dedi.
