“Doktor o kadar sert davrandı ki acıdan ağladım”
Kocaeli Şehir Hastanesinde görevli İ.E. isimli kadın doğum doktoruyla ilgili dikkat çeken iddialar ortaya atıldı. Vatandaş, doktorun kendisine çok sert davrandığını, muayene bitene kadar acıdan ağladığını söyledi. Aynı doktorla ilgili daha önce de başka kişiler tarafından şikayet yazıları yazıldığı görüldü

Kocaeli Şehir Hastanesinde görevli bir kadın doğum doktoru hakkında Yelda isimli vatandaştan dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Vatandaş, İ.E. isimli doktorun üslubu ve kabalığından rahatsız olduğunu, doktorun kendisine çok sert davrandığını ve muayene bitene kadar acıdan ağladığını öne sürdü. Aynı doktorla ilgili daha önce de farklı tarihlerde sikayetvar.com’a benzer şikayetler yapıldığı görüldü. Vatandaş ya da vatandaşların iddialarının araştırılıp, bu iddiaların doğruluk payının tespit edilmesi ve gereğinin yapılması bekleniyor.
Vatandaşın sikayetvar.com adlı sitede, 29 Eylül tarihinde yayımlanan şikayet yazısı noktası virgülüne şöyle:
“Kocaeli Şehir Hastanesi Dr. İ…. E….’nin Kaba Be Egolu Davranışı
Kocaeli Şehir Hastanesi, Kadın Doğum Dr. İ… E…’ye 26/09/ 2024 tarihinde acile giderek muayene oldum. Doktorun üslubu ve kabalığından çok rahatsız oldum. Yürüyemeyecek kadar ağrım varken muayene ederken o kadar sert davrandı ki muayene bitene kadar acıdan ağladım. Bilgi almak için sorduğum sorulara azarlar gibi ve tatmin etmeyen cevaplar verdi. İşini zorla ve sevmeyerek yapıyor gibi. Hiçbir hasta bu tavra maruz kalmak zorunda değil.”
Kaynak: Haber Merkezi