Ercan’dan CHP’li gençlere: Kahraman olacaksınız
CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları Kongresinde yaptığı konuşmada seçimin kahramanının gençler olacağını söyledi

CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları Kongresi büyük KYÖD’de gerçekleşti. Kongrede sözü alan CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan şunları söyledi: “Şimdi burada konuşurken aklıma İzmit ilçe kongresinde yaşadığım baygınlık geldi. Acaba gençlerin karşısında da aynı heyecanı yaşayacak mıyım diye tedirginlik yaşadım. Ben de ilçe kongrelerinden başlayarak gençlik kolları genel başkan yardımcılığına kadar geldim. Bu koltuk o kadar kıymetli ki Türkiye’nin kuruluşundan bu yana milletvekilliği bakanlık belediye başkan yardımcılığı yaptığı gençlerin yetiştiği koltuktur. İki genç kardeşim bugün burada bir iddia ortaya koydular. Kesinlikle kaybedenin olmadığı bir kongre yaşayacağız.
PIRIL PIRIL KARDEŞİMİZ
Kurallar içerisinde bir kongre yaşayacağız. Eralp kardeşimiz göreve geldiğinden beri hizmet eden bir kardeşimiz. Oğuz da yine gençlik kollarına hizmet etmiş ikisi de pırıl pırıl kardeşimiz. Bugün burada kim kazanırsa kazansın Cumhuriyet Halk Partisinin yerelde iki dönemdir sağladığı iktidarın seçimlerin kahramanı olacaksınız. En iyi örgütleyen olacaksınız. Hepinize şimdiden çok teşekkür ediyorum. Hepinizin bu heyecanını durdurmadan sürdürmenizi diliyorum.”
