Büyükakın, 3 genel sekreter yardımcısını değiştirdi!
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, yönetim kadrosunda köklü değişiklikler yaptı. Üç genel sekreter yardımcısı ve daire başkanlarını değiştirdi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, flaş bir kararla belediyenin üst yönetiminde değişiklikler yaptı. Daire başkanlarının yenilendiği bu kararla; genel sekreter yardımcıları Sadık Uysal, Ali Haydar Bulut ve Hasan Aydınlık bu görevden ofis başkanlığına geçirildi. Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç ise görevinin başımda kaldı.
YENİ İSİMLER KİM?
Yeni genel sekreter yardımcıları; Ali Yeşildal Genel Sekreter Yardımcısı, Numan Balaban Genel Sekreter Yardımcısı, Ebubekir Ardıç Genel Sekreter Yardımcısı isimlerinden oluştu.
UYSAL, BULUT VE AYDINLIK OFİSLERE
Ali Haydar Bulut Kentsel Yenileme ve Planlama Ofis Başkanı, Hasan Aydınlık Yerel Kalkınma Ofis Başkanı, Sadık Uysal İletişim Ofis Başkanı oldu.
Kaynak: Haber Merkezi