Büyükakın’dan CHP’lilere Kılıçdaroğlu hatırlatması!
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, CHP’lilere deprem zamanı genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu KBB çadırına getirdikleri zamanı hatırlattı

AKP Körfez İlçe Danışma Toplantısında konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, CHP’lilere şu sözlerle yüklendi: “Zannediyorlar ki efendiliğimiz acizliğimizdendir. Yeri geldiğinde aslanlar gibi kükremeyi de biliriz. Onun için bu davanın erlerinin ondan sonraki süreçte ortaya çıkan kutsal bir amaç etrafında birleşerek, güçlü bir ittifakı kuran Cumhur İttifakının bu memleketin geleceği için ne ifade ettiğini aklından çıkarmasın. Yürüyen tankları selamlayanlar bugün bize demokrasi dersi vermeye kalkmasınlar hele hele belediyecilik öğretmeye hiç kalkmasınlar.
İKİ ÇADIRI YAN YANA KOYMAYI AKIL EDEMEDİLER
Biz bunları deprem zamanı gördük. Bizim belediyelerimiz harı harıl çalışırken, hizmet üretirken oraya sosyal medyada paylaşım yapmak için gidenler. Aslında sosyal medyadan deprem yardımı yapanlar… Hep diyorum ya ağustos böceği gibiler iş yapmaya geldiğinde ağzını açıp bakanlar orada da aynı şeyi yaptılar. Büyük salonlarda masa koydular iki çadırı yan yana koymayı akıl edemediler. Genel başkanlarını götürecekleri başka yer olmadıkları için Kocaeli Büyükşehirin kurduğu çadır kenti ziyaret etmek zorunda kaldılar. Bunlar iş yapmaz bunlar sadece konuşur. Bunlar anca heykel dikerler”