Dikkat, midesi hassas olan izlemesin! “Meyve suyunun içinden çıktı” dedi video paylaştı!

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinden sikayetvar.com adlı siteye bir meyve suyu markasıyla ile ilgili yazdığı yazının benzer şikayetler kısmında başka bir vatandaş tarafından yazılan şikayet yazısındaki video mide kaldırdı. Meyve suyunun içinde çıktığını söylediği ve böcek derisine benzettiği şeyi kayda alan vatandaşın videosunu midesi hassas olan izlemesin. İşte o şikayet, video ve aynı marka ile ilgili benzer şikayetler

Organik denilerek satışa sunulan bir meyve suyu markasıyla ilgili önümüze düşen şikayet, mide bulandırdı. Bir vatandaş, kayda aldığı görüntüyü paylaşarak, insanı kusturacak türden olan cismin böcek derisi gibi bir şey olduğunu ve bunun organik meyve suyunun içinden çıktığını öne sürdü. Vatandaşın şüphelendiği gibi bu bir böceğin derisi miydi, yoksa çürük meyve parçası mıydı bilinmiyor ancak her neyse görüntüsü mide kaldıracak türdendi. Vatandaş, şişe üzerindeki üretim yerinin telefon numarasını aradığını ancak hiçbir cevap alamadığını da sözlerine ekledi. 4 Mayıs’ta sikayetvar.com adlı siteye gönderilen video, fotoğraf ve şikayet yazısı ile diğer şikayetlere, meyve suyunu üreten firmadan herhangi bir cevap yazısının gelmemesi ise şaşırttı. Öte yandan vatandaşın bu şikayetinin yanı sıra aynı markayla ilgili meyve suyunda bozuk meyve tadı olduğuna, içinden farklı bir şey çıktığı şeklinde iddialar barındıran farklı kişilerden farklı şikayetler de sikayetvar.com adlı sitede yer aldı.

Vatandaşın 4 Mayıs’ta kayda giren şikayet yazısı noktası virgülüne şöyleydi:

“Ben Organic Böcekli Meyve Suyu

Organic adlı meyve suyunun içinden büyük bir böcek derisi çıktı. Ürün organik olduğu iddia edilmesine rağmen hijyenik olmadığı ortaya çıktı. Böcek derisi gibi bir yabancı maddenin içecek içinde bulunması kabul edilemez. Şişe üzerindeki üretim yeri numarasını aradım ancak herhangi bir cevap alamadım. Bu durumla ilgilenmesi gereken kişi veya birim kimdir? Gıda ürünü satıyorsunuz ve hijyen konusunda sıfır tolerans gösterilmelidir.”

Dikkat, midesi hassas olan izlemesin! “Meyve suyunun içinden çıktı” dedi video paylaştı!
Dikkat, midesi hassas olan izlemesin! “Meyve suyunun içinden çıktı” dedi video paylaştı!





BENZER ŞİKAYETLER

Vatandaşın 4 Mayıs’taki bu şikayetine bizi ulaştıran ise Kocaeli’deki bir vatandaşın aynı marka ile ilgili yaptığı şikayetti. Kocaelili vatandaşın şikayet yazısının altında benzer şikayetler önümüze düşerken altlara indikçe 4 Mayıs’ta paylaşılan ve mide kaldıran video ile karşılaşmış olduk.

Kocaelili vatandaşın yaptığı paylaşımı ve meyve suyu markasıyla ilgili diğer şikayetleri sizlere olduğu gibi aktarıyoruz.



İşte noktası virgülüne Kocaelili vatandaşın, 3 Haziran Pazartesi günü (bugün) sikayetvar.com adlı siteye düştüğü, fotoğrafsız yazısı:

“Ben Organic Aldığım Ürünün İçinden Çıkan Şey Bizi Şok Etti!

Kocaeli Gölcük Çağrı Market'ten aldığım Benorganik içeceğinin ambalajını dahi açmamışken içinde bir şey olduğunu fark ettik. Ne olduğunu anlamadık bile; ürün çöpe gitti. Üç tane almıştık, hepsini attık. Midemiz bulandı, hiç yakışmadı size! Bir daha asla almam, her yerde paylaşacağım bu durumu.”

Dikkat, midesi hassas olan izlemesin! “Meyve suyunun içinden çıktı” dedi video paylaştı!



Yine aynı marka ile ilgili 31 Mayıs tarihinde paylaşılan bir başka şikayet yazısı:

“Ben Organic Organik Diye Satılan Portakal Suyu Ve Pişmanlık

%100 Organik portakal suyu diye satılan ürünü tarım kredi kooperatifleri aldım ve 1 bardak zorla içebildim. Tadı çok acı ve çürük tadında. Sk. Tarihinde sorun yok fakat ürün içilmiyor. Ürün %100 organik diye satılıyor. Ve aldığıma pişman oldum. Sağlık açısından nasıl acaba araştırmak lazım.”

Dikkat, midesi hassas olan izlemesin! “Meyve suyunun içinden çıktı” dedi video paylaştı!



Aynı marka meyve suyu ile ilgili 26 Mayıs tarihinde paylaşılan bir başka şikayet:

“Ben Organic Meyve Suyu

Metro marketten adetle aldığım ben organik şeftali suyu bozuk... 3.02.26 son kullanma tarihli olmasına rağmen içinde tuhaf partiküller var... Eve geldiğimde fark ettim... Şişenin ağzı kapalı jelatinli olmasına rağmen poşete akmıştı... Acaba sise mi kırıldı diye baktığımda kapaktan kopuk kopuk sızdığını gördüm ve şişenin içine baktığımda içinde farklı tuhaf bariz bozuk olduğunu gösteren kalıntıları gördüm. Şişeyi hala açmadım fişi de duruyor... Ki sürekli bu meyve suyundan alan biriyim ilk defa karşılaştım ve çok şaşırdım bundan sonra da alıp almama konusunda kararsızım. Bu arada görsele ekledim. Hala içinden kabarcıklar çıkıyor ve içindekiler asla meyvenin posası gibi değil.”


Dikkat, midesi hassas olan izlemesin! “Meyve suyunun içinden çıktı” dedi video paylaştı!
Dikkat, midesi hassas olan izlemesin! “Meyve suyunun içinden çıktı” dedi video paylaştı!





Aynı marka meyve suyu ile ilgili 3 Mayıs tarihinde paylaşılan şikayet yazısı:

“Ben Organic Bozuk Portakal Suları

Aylardır haftalık aldığım portakal suyunda bu kez korkunç bir çürük tadı ve kokusu vardı. Marketten değiştirip başka bir şişeyi denedim o daha da beter çıktı! Bir seride büyük sıkıntı var belli ki, acil toplatılmalı, millet çoluğuna çocuğuna içiriyor, yazık!”

Dikkat, midesi hassas olan izlemesin! “Meyve suyunun içinden çıktı” dedi video paylaştı!





Aynı marka meyve suyu ile ilgili 22 Mart tarihinde paylaşılan şikayet yazısı:

“Ben Organic Organik Portakal Suyu Hayal Kırıklığı

İki gün önce Tarım Birlik Market'in Ankara Eskişehir yolu şubesinden aldığım Benorganic firmasına ait portakal suyu resmen acı ve kötü kokuyor. Organik diye satılan bir ürünün kalitesinin böyle kötü olması çok üzücü. Çocuğum bardağa geri tükürdü. Bütün bu seriye bağlı ürünlerin toplatılması gerekiyor.”

Dikkat, midesi hassas olan izlemesin! “Meyve suyunun içinden çıktı” dedi video paylaştı!

Kaynak: Haber Merkezi

Şikayet