Belediye ekipleri Hüseyin Ayaz’ın pankartını indirdi

Başiskele Belediye eski Başkanı ve bağımsız Başiskele Belediye Başkan adayı Hüseyin Ayaz’ın pankartı, gece yarısı polis gözetiminde belediye ekiplerince indirildi. Pankartı asan vatandaş, duruma tepki gösterdi

Başiskele Belediye eski Başkanı ve bağımsız Başiskele Belediye Başkan adayı Hüseyin Ayaz’ın iki bina arasına asılan pankartı, gece yarısı polis ve zabıta ekipleri gözetiminde Başiskele Belediyesinin sepetli aracı ile indirildi. Barbaros Mahallesi Millet Caddesi üzerinde yer alan binanın sahibi Recep Bezir tarafından karşı binanın sahibinden de izin alınarak asıldığı söylenen afişin gece yarısın neden apar topar indirildiği merak konusu olurken afişi asan Ayaz taraftarı Bezir, yaptığı paylaşımda 10 gün boyunca kapılarına polis gönderildiğini iddia ederek, “Bir bağımsız belediye başkan adayından bu kadar korkulur mu, bir insan bu kadar acizleşir mi?” diye sordu.

“10 GÜN BOYUNCA KAPIYA POLİS GÖNDERİLDİ”

Recep Bezir’in paylaşımında şu ifadeler yer aldı: “Evimizin balkonlar arasında komşumla karşılıklı rızamla anlaşarak astığımız Sn Hüseyin Ayaz’ın pankartını indirmek için 10 gün boyunca kapıya polis gönderildi. Saat 00.00-01.00 sıraları arasında polis ve zabıta eşliğinde belediyenin sepetli aracıyla pankart indirmeye geldiler ve indirdiler. Bir bağımsız belediye başkan adayından bu kadar korkulur mu? Bir insan bu kadar acizleşir mi? Bunu Başiskele halkının vicdanına bırakıyoruz.”

Belediye ekipleri Hüseyin Ayaz’ın pankartını indirdi
Belediye ekipleri Hüseyin Ayaz’ın pankartını indirdi
Belediye ekipleri Hüseyin Ayaz’ın pankartını indirdi
Hüseyin Ayaz