Körfez’deki büyük projelerin hepsi Büyükşehir’den!
Seçim beyannamesi programında konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, büyük projelerin hepsinin Kocaeli Büyükşehir Belediyesine ait olduğunu söyledi

AKP’li başkan adayları bu haftadan itibaren seçim beyannamelerini açıklamaya başladı. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de Tütünçiftlik Kültür Merkezinde beyannamesini açıkladı. Programda konuşan Başkan Söğüt şunları söyledi: “ Türkiye yüz yılı şehirleri için gerçek belediyecilik esas aldığımız 2024, 2029 dönemi seçim beyannamemizi açıklamaya başlıyorum, hepinize teşekkür ediyorum. Allah utandırmasın diyorum.
KÖRFEZ- CENGİZ TOPEL METROSU
Tabii ki sayısız eserlerle hizmetler kazandırdık, Körfez'e değer kattık. Şimdi öncelikle tabii bu projeler bakanlıklarımız, Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz ve Körfez Belediyemiz birlikte yapmayı hedeflediğimiz Körfezimize, Körfezlilerimize kazandırmayı inandığımız projeler için de hızlı bir şekilde aktarmaya başlayacağız. Ne söyledik? Körfez’den Cengiz Topel Metro projesi dedik. Tahir başkanımız tüm alt yapıyı hazırladı. Önümüzde ki dönem kazma vurulacak. Körfezliler artık daha konforlu bir ulaşıma sahip olacak.
LİMANLAR KAVŞAĞI
Körfez İlimtepe Bağlantı yolunun birinci etabı bitti. İkinci etabının da ihalesi hızlı bir şekilde yapılacak. Körfez’in güneyi ile Kuzey’i bir araya gelecek. Körfez limanlar kavşağı da iki tünelle Kuzey Marmara otoyolundaki Sevindikli yoluna bağlanacak. Tır ve kamyondan körfezimizi kurtaracak çok önemli bir çalışma olacak.
KÖRFEZ IŞIL IŞIL OLDU
Yine prestijli cadde düzenlemeleri büyükşehir belediyemizden Allah razı olsun. Büyük projelerimizin hepsi büyükşehir belediyemizden sayın Tahir Büyükakın başkanımıza ait. 10’a yakın prestijli cadde kazandırdık ışıl ışıl körfez oldu. Körfez’imiz artık insanların yaşamaktan mutlu olduğu, sevindiği bir ilçe haline geldi. Bunda en çok büyükşehir belediyemizin, hem Körfez Belediyemizin büyük katkıları var. İşte ışıl ışıl bir Körfez.”