Genel başkandan Orhan’a telefon!
Bilindiği üzere CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan’a CHP Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ecevit Keleş tarafından “Kılıçdaroğlu’nun fotoğraflarını ilçe binasından” indir talimatı verilmişti. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in bugün Orhan’ı arayarak Kemal Kılıçdaroğlu fotoğraflarının parti binasında olmasından rahatsız olmadığını ve Keleş ile ilgili gereğini yapacağını söylediği öğrenildi
.jpg)
Gazeteci Barış Yarkadaş “ CHP’li Başkan'a ‘Kılıçdaroğlu’ şoku…” başlıklı yazısında CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan’a Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ecevit Keleş tarafından ilçe binasında tuttuğu 7. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafını kaldırması için talimat verildiğini duyurmuştu. Kaldırılması söylenen fotoğraflar arasında Orhan’ın Kılıçdaroğlu ile çektirdiği hatıra fotoğrafı ve Kılıçdaroğlu’nun sembolü olan Adalet Yürüyüşü fotoğrafı da vardı.
ECEVİT KELEŞ’E GEREĞİ YAPILACAK
Olayın ülke çapında gündem olmasının ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan’ı aradığı öğrenildi. Özel’in Orhan’a “Başkanım parti binalarında Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafının olması beni rahatsız etmez. Benim odamda da var, benim genel başkanımdı birlikte yol yürüdük. Bunu sana söyleyen arkadaşla da ilgili gereğini yapacağız” ifadelerini kullandığı edinilen bilgiler arasında.