“1-2 aya kapatır dediler seneyi devirdik!”
Geçtiğimiz yıl Umuttepe’de açılan Alperen Ocakları Aşevinde basın toplantısı düzenleyen BBP Kocaeli İl Koordinatörü Metehan Küpçü, 1-2 aya kapatırlar denilen yerde seneyi devirdiklerini sağcı mısın solcu musun demeden bütün öğrencilere yemek ikramı yaptıklarını söyledi
.jpg)
BBP Kocaeli İl Koordinatörü Metehan Küpçü bugün Umuttepe’deki Alperen Ocakları Aşevinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Küpçü yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Burası Alperen Ocaklarımızın aşevi Türkiye’de eşi benzeri görülmemiş bir proje burada 3 bin öğrencimize yemek ikramı yapılıyor. Sadece yemek değil sosyal aktivite alanları da bulunuyor. Çok güzel bir proje oldu. Bizim için burayı 1 aya 2 aya kapatır dediler. Bir seneyi devirdik. Yaşadığımız sürece de burayı açık tutacağız.

ÜÇ EVLADIMIZDAN BİRİ DİNİMİZİ YAŞAMADIĞINI SÖYLÜYOR
Bizim amacımız dinimizi bayrağımızı kardeşlerimize aktarmak. Şu an ne yazık ki 3 kardeşimizden 1’i kendisini deist olarak ifade ediyor. Yani her 3 evladımızdan biri dinimizi yaşamadığını söylüyor. Biz burayı yarınlarımıza yön verecek kardeşlerimize yön vermek için oluşturduk.-

HİÇBİR SİYASİ ORTAMA ÇEKMEDİK
Biz sağcı mısın solcu musun demeden tek baktığımız unsur öğrenci misin? Allah’a şükür burada da başarılı gidiyoruz. En başta ücretsiz bir şekilde insan niye yemek verir, bizi siyasi bir ortama çekecekler mi dediler. Gördüler hiçbir siyasi ortama çekmedik. Bizim burada beslediğimiz büyüttüğümüz kardeşlerimiz Avrupa’ya gitmesinler, burada mesleklerini yapsınlar diye uğraşıyoruz. Biz burada kardeşlerimiz teknofest projesi yapıyorlar. Tam bağımsız Türkiye’yi hedefliyoruz.”
