İstifa kararına “Hayırlı olsun” deyip “Göreve hazırım” mesajı verdi

MHP Kocaeli eski İl Başkanı Yunus Emre Kurt, Sancaklı için alınan istifa kararına MHP Teşkilat Başkanı Semih Yalçın’ı etiketleyerek hayırlı olsun dedi

İstifa kararına “Hayırlı olsun” deyip “Göreve hazırım” mesajı verdi

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı yaptığı bir açıklamada “'Bu dönem MHP’ye en azından bir belediye vermezlerse, beni seçim sürecinde ve seçim çalışmalarında Kocaeli’de göremezler” demiş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise bunun üzerine Sancaklı için "Futbol hayatında 3 büyük kulüpte oynama geleneğini siyasette de mi sürdürmek istiyor? Tercih kendisinindir” ifadelerini kullanmıştı. Sancaklı da sözlerinin yanlış anlaşıldığını ifade etmişti ancak MHP Teşkilat Başkanı Semih Yalçın, Sancaklı’nın istifasını istediklerini duyurmuştu.

ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

MHP Kocaeli eski İl Başkanı Yunus Emre Kurt, Sancaklı için alınan istifa kararına Yalçın’ı etiketleyerek “Teşkilatımız için hayırlı olsun. Liderimizin emrinde, Cumhur İttifakının başarısı için çalışmaya devam edeceğiz. @E_SemihYalcin” yazdı. Kurt’un bu sözleri ara verdiği siyasete geri dönüp dönmeyeceği konusunda merak uyandırdı.