Başarılı iş insanı spor kulübü satın aldı

Özko Alüminyum sahibi, Kocaelispor eski yönetim kurulu üyesi Ulaş Yıldız, İzmit Basketbol Spor Kulübü’nü devraldı. Konuyla ilgili gazetemize konuşan Yıldız, Kocaelispor’da edindiği tecrübeleri yeni kulüpte aktaracağını ifade etti

Başarılı iş insanı spor kulübü satın aldı

Kocaelispor yönetim kurulu üyesiyken başkanlık için ismi geçen iş insanı Ulaş Yıldız, İzmit Basketbol Spor Kulübü’nü devraldı. Kulübün yönetim kurulunda ise Yıldız’ın yanı sıra İsmail Fehmi Ekşi, Oğuzhan Dişbudak, Mehmet Uzun, Hakan Karaer, Sinan Ayyıldız, Volkan Sönmez yer alıyor.

“EDİNDİĞİM TECRÜBELERLE BAŞLADIK”

Yeni atılımıyla ilgili gazetemize konuşan Yıldız şunları söyledi: “Bu şehirde doğduk, büyüdük, yaşıyoruz. Spor da insan hayatında hem çocukluk hem gençlik anlamında önemli bir yer ediniyor. Biz de bu felsefeyi benimsiyoruz sporun olduğu yerde mutluluk olur, sağlıklı toplum olur. Bundan önce de Kocaelispor’da yöneticilik geçmişim oldu. Orda edindiğim tecrübelerle sporun futboldan ibaret olmadığını da bilerek merakımız olan basketbola başladık. İlerde de bunu diğer dalların da olduğu bir spor kulübü olarak devam edeceğiz hedefimiz o.”

“KOCAELİSPOR’A HER ZAMAN HİZMET EDERİZ”

Kocaelispor Başkan Adaylığı konuşulduktan sonra kulüp satın alması dikkat çeken Yıldız’a Kocaelispor’la bağlarının devam edip etmediğini sorduk. Yıldız konuyla ilgili “Kocaelispor’la ilişkilerimiz devam ediyor reklam sponsorluğumuz katkı olsun diye locamız var. Diğer kulüplerle de temaslarımız var o pencere ayrı bir pencere orası devam ediyor. Kocaelispor bu şehrin ortak bir markası bu marka da hiçbir zaman boş kalmaz bize ihtiyaç duyulduğu noktada Kocaelispor’a her zaman hizmet ederiz. Şu anda yönetimde olmamamıza rağmen maddi manevi desteği vermeye devam ediyoruz.”