Kanko kongrede kavga istemiyor!
CHP Kocaeli Milletvekili Muhip Kanko, CHP Derince İlçe Kongresinde yaptığı konuşmada tarafları uyararak herkesin sonuca saygı duymasını istedi

CHP Derince İlçe Kongresi Yenikent Kültür Merkezinde gerçekleşiyor. Kongrede sözü alan CHP Kocaeli Milletvekili Muhip Kanko şunları söyledi: “Bize her gittiğimiz yerde değişimi işte burada başlıyoruz. Dünyanın hiçbir yerinde Cumhuriyet Halk Partisi kadar değişimi tetikleyen bir parti yoktur. Bu sandıklardan çıkacak tüm sonuçlara hepimizin saygı duyması lazım. Ankara’da çok kötü bir olay yaşandı. Bu işi yıllarca yapmış bir adayımız maalesef hayatını kaybetti.

"HERKESİN SONUCA SAYGI DUYMASINI İSTİYORUM"
Bu toplantıda kesinlikle bunların olmamasını ve herkesin sonuca saygı duymasını istiyorum. Türkiye’nin gündemi bitmiyor. Özellikle emeklilere verilen zamlar var. Biz yeniden olağanüstü toplantı istedik. Mecliste olağanüstü toplantı olması için 200’den fazla imza olması gerekiyor. Tablo neydi? Muhalefet partileri hepsi var AK Parti tamamen bomboş. Dolayısıyla biz mücadelemize devam edeceğiz. Biz bu duvarları yıkmak için çabalayacağız.”