Yahya Kaptanlıların saadeti yok!
Tek listeli gerçekleşen delege seçimi sonrası gazetemize konuşan CHP’li Orhan Şerit, Yahya Kaptan’ın Aydın kimliğine rağmen geri kaldığını, mahallelinin saadeti olmadığını söyledi

Toplam 102 mahallede gerçekleşecek delege seçimleri Yahya Kaptan Mahallesi’nde ile devam etti. Yahya Kaptan’da bulunan Mor Cafe’de saat 18.00 itibari ile başlayan Yahya Kaptan Mahallesi delege seçimi tek liste ile gerçekleşti. 639 üyenin oy kullanma hakkının bulunduğu seçimde 37 delege seçildi.

“ TÜRKİYE’DE PARTİ MÜCADELE EDİYOR”
Tek listeli geçen seçimle ilgili gazetemize konuşan CHP Üyesi Orhan Şerit şunları söyledi: “Partide olumsuzlukların önüne geçmek için tek liste kararı aldık. Partinin birlik beraberliğe ihtiyaç duyduğu süreçten geçiyoruz. Tek liste için Türkiye’de parti mücadele ediyor bu da aşağıya yansıdı biz de arkadaşlarımızla konuştuk anlayış gösterdik. Mahallemiz için çok daha iyi olduğunu düşünüyoruz. Delege arkadaşlarımız parti menfaatleri doğrultusunda olumlu çalışmalar yapacaktır.
“AYDIN KİMLİĞİNE UYMAYAN BİR GÖRÜNTÜ VAR”
Mahallelilik ruhunu geliştirmek için birkaç çalışma düşünüyoruz. Mahalledeki bütün usulleriyle elimizden geleni yapacağız. Yahya Kaptan’da çok bireysellik var Türkiye’nin en güzel mahallesi olmasına rağmen geri kalmış bir mahalle aydın kimliğine uymayan bir görüntü var. İnsan kaynakları açısından çok zengin bir mahalle. Siyasal olarak da bakmadan mahallemiz Türkiye’nin en nadide mahallelerinden biri olmalı. Yahya Kaptanla ilgili Fatma Hanımla konuşmak gibi bir çalışma yapmadık. 97’den beri burada oturmama rağmen meslek icabı hep il dışındaydık şu an buradayız arkadaşlarımızla başarabiliriz.
“YAHYA KAPTANLILARIN SAADETİ SIFIR”
Bu mahalle çağdaş kimliğine uymayan sosyal bir kimliği var. Yahya Kaptanlıların saadeti sıfır. Yahya Kaptanlı bir ticaret insanı yok dışardan insanlar geliyor. Yahya Kaptanlı çocukların spor faaliyetleri yapacağı bir alan yok ben bunları düşünüyorum siyaset kendi mecrasında gider onlar da kendi mecralarında çalışacaklardır. Arkadaşlarımız da bu konuda katkı sunacaklardır. İleride peyderpey bir araya geliyoruz.”