MHP Kocaeli Gebzespor-Kocaelispor maçında
Gelirinin depremzedelere bağışlanacağı Gebzespor-Kocaelispor müsabakasında MHP Kocaeli Teşkilatı tribünde yerini aldı

Gelirlerinin depremzedelere bağışlanacağı Alaettin Kurt Stadyumu’nda oynanan 3-3 biten Gebzespor-Kocaelispor dostluk maçına; MHP İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, İl Yönetim Kurulu, MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir ve ilçe yöneticileri katılım göstererek tribünde yerlerini aldı.
"DEVLETİMİZ YARALARA DERMAN OLUYOR”
Göreve geldiğinden bu yana hiçbir maçı kaçırmamaya özen gösteren MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, maç çıkışı; " Türkiye büyük bir felaketle karşı karşıya kaldı. Ancak devletimiz ve milletimiz el ele vererek kötü günleri atlatmaya çalışıyoruz.
“KENTİMİZİN TAKIMLARININ YANINDAYIZ”
Gelirlerinin depremzedelere bağışlanacağı Gebzespor-Kocaelispor müsabakası için MHP Kocaeli Teşkilatı olarak biz de 100 bilet yardımında bulunduk. Kentimizin takımlarının her zaman yanındayız.
“HER ZAMAN HER KOŞULDA YANINDAYIZ”
MHP Kocaeli Teşkilatı olarak devletimizin bizlere emaneti olan depremzede vatandaşlarımızın her zaman her koşulda yanında olduğumuzun bir defa daha altını çizmek istiyorum. Bu sebeple de depremzedelere yapılan her yardım kampanyasına katılmaya özen gösteriyoruz. Bugün Gebzespor’umuzun ve Kocaelispor’umuzun maçını en ön sırada teşkilatımızla izledik. Tüm Gebzespor ve Kocaelispor oyuncularımıza emeklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” açıklamalarında bulundu.