Kocaeli’de iki belediyeden ihale cezası!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yerel Yönetimler Genel Müdürlüğü Kocaeli Büyükşehir ve Kandıra Belediyesi’ne iş yapan iki firmaya ihale cezası verdi

Kocaeli’de faaliyet gösteren iki firma yasal yükümlülüklerini yerine getirmediği için ceza aldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yerel Yönetimler Genel Müdürlüğü’nün bugünkü Resmi Gazete’de yayınladığı ilana göre Kandıra Belediyesine iş yapan Muğlalı şahıs firması Yeter, Devlet İhale Kanunu’na aykırı davrandığı gerekçesiyle bir yıl ihalelere katılmaktan men edildi.
Büyükşehir’den de ceza
Yine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne iş yapan Kahramanmaraş adresine kayıtlı şahıs firması Mehmet Çoban’ın Kamu İhale Sözleşme Kanunu’na aykırı davrandığı tespit edildi. Firmaya 6 ay boyunca kurum ihalelerinden men cezası verildi.