Kocaelispor gol oldu yağdı, Süper Lig’e bir adım kaldı: 7-1

Trendyol 1. Lig’de Süper Lig için gün sayan temsilcimiz Kocaelispor sahasında oynadığı maçta Yeni Malatyaspor’u konuk etti. İlk yarısı 4-0 biten maçı Kocaelispor 7-1 farklı kazandı. Kalan haftalarda Kocaelispor 1 puan daha alırsa Süper Lig’e yükselecek

Ligin 34.haftasında sahasında Yeni Malatyaspor’u konuk eden Kocaelispor seyircisinin olmadığı maçta golü erken buldu. 7.dakikada Samet Yalçın ile öne geçen temsilcimiz 20.dakikada yine Samet ile bir gol daha buldu ve farkı ikiye çıkardı. 29.dakikada Kocaelispor’da Rivas sakatladı ve yerini Barış Alıcı’ya bıraktı. Oyunun tek hakimi olan Kocaelispor 41.dakikada Oğulcan 45.dakikada ise Mendes ile peş peşe iki gol daha buldu ve ilk yarıyı 4-0 önde kapattı.

GOLLER DEVAM ETTİ

Yıllar önce 9-0 yenilerek tarihin en farklı mağlubiyetini alan Kocaelispor ikinci yarıda da gollere devam etti. İkinci yarıya değişikliklerle başlayan Kocaelispor 57.dakikada oyuna sonradan giren Yusuf Cihat’ın attığı mükemmel golle maçta 5-0 öne geçti. 76.dakikasında üçüncü golün sahibi Oğulcan bir kez daha sahneye çıktı ve skoru 6-0 yaptı. Son bölüme skor üstünlüğüyle giren Kocaelispor baskı kurmaktan vazgeçmedi. 88.dakikada Ahmet Sagat Kocaelispor’u 7-0 öne geçiren golü attı. Yeni Malatyaspor Osman Katipoğlu’nun uzatma dakikalarında attığı golle tek sayısını buldu ve karşılaşma 7-1 sona erdi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber