Başiskele Belediyesinin ihmali meclis üyesinin babasını hastanelik etti!

Başiskele Belediyesinin ağaç budama işlemi esnasında güvenlik önlemi almaması nedeniyle kesilen ağaç seyir halindeki aracın üstüne düştü. CHP Meclis Üyesi Hüseyin Bayram’ın babası Sedat Bayram hastaneye kaldırıldı

Bahar aylarının gelmesiyle birlikte belediyelerde ağaç budama işlemleri başladı. Ancak Başiskele Belediyesinin ağaç budama işlemi CHP Meclis Üyesi Hüseyin Bayram’ın babası Sedat Bayram’ı hastanelik etti. Bahçecik yolu Hürriyet caddesindeki budama esnasında hiçbir güvenlik önlemi almayan belediyenin ihmali nedeniyle ağaç, aracın üstüne devrildi.


”Yetersiz güvenlik, plansız uygulama”

Yaşanan olayı anlatan Başiskele Belediyesi CHP Meclis Üyesi Hüseyin Bayram şunları söyledi: “Bugün Başiskele’de annemle babam, belediyenin yaptığı bir ihmalin ortasında kaldı. Belediye ekipleri ağaç budama çalışması yaparken ne bir güvenlik önlemi aldı, ne yolu kapattı, ne uyarı levhası koydu.Sonuç? Kesilen ağaç, seyir halindeki aracın üzerine devrildi. Babam yaralı, annem şokta. Biz hastanedeyiz. Ama çok iyi biliyorum Bu olayın sorumlusu sadece sahadaki işçiler değil. Asıl sorumlu, iş güvenliği tedbirlerini almayan, denetlemeyen, önlem almadan “çıkın kesin” talimatı veren amirler, yöneticiler, müdürlerdir! Yetersiz güvenlik, plansız uygulama, sıfır denetim ve göz göre göre gelen bir felaket! Bu olay basit bir “kaza” değil, bu resmen bir skandaldır! Bu ihmalkarlığın üstünü örttürmeyeceğim. Bu işin peşini asla bırakmayacağım.”

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber