Gözümüz aydın! İzmit Belediyesi çatı yapacak

AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Güney tarafından aylarca çatısı onarılmadığı söylenen Ayazma Kapalı Pazar Alanı için İzmit Belediyesi geçtiğimiz günlerde ihale ve yer teslimi yaparak çatısıyı yeniliyor. Hatırlanacağı üzere Şubat ayından beri onarılmayan çatı yıkılalı 9 ay geçmiş ve vatandaşlar güneşin altında pazar alışverişlerini yapmak zorunda kalmıştı

İzmit Belediyesi geçtiğimiz Şubat ayında yoğun kar yağışından dolayı çatısı çöken Ayazma Kapalı Pazar Alanının çatısını yeniliyor. Tepeköy Mahallesi 17 Ağustos Bulvarı’nda bulunan Ayazma Kapalı Pazar Alanı Çatı Revizyonu İnşaatı Yapım İşi ihalesi ve yer teslimi yapıldı. 1520 metrekare tadilat çelik inşaat alanı bulunan Ayazma Kapalı Pazar Alanının çatı revizyon çalışmasının en kısa sürede tamamlanması ve ardından halkın hizmetine sunulması planlanıyor.

GÜNEY ELEŞTİRİYORDU 9 AY OLDU

AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Güney geçtiğimiz aylarda Ayazma Kapalı Pazar Alanı’na giderek incelemelerde bulunmuş ve aylardır yapılmayan çatı için “İzmit Belediyesi yapamıyorsa biz yapalım” demişti. İzmit Belediyesi böylelikle çatı yıkıldıktan 9 ay sonra kapalı pazar alanının çatısını yaparken, vatandaşlar ise güneşin altında yediği sıcakla kaldı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber