Gençler CHP’den birer birer gidiyor
Kartepe Belediyesi CHP Meclis Üyesi Tugay Adak’ın intiharının ardındanCHP Kartepe İlçe Yöneticisi Cihan Çakır da görevlerinden istifa ettiğini duyurdu
Kartepe Belediyesi CHP Meclis Üyesi Tugay Adak maddi sorunları ve işsizlik nedeniyle dün gece 42 evler köprüsünden atlayarak yaşamına son vermişti. Adak’ın intiharı sonrası CHP Kandıra İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Uçar istifa ettiğini duyurmuştu. Uçar’ın ardından CHP Kartepe İlçe Gençlik Kolları eski Başkanı ve İlçe Yöneticisi Cihan Çakır da istifa ettiğini duyurdu. Çakır yaptığı açıklamada şu sözleri kaydetti: “Üzerinde Sorumluluk Hisseden Herkesin Yapabileceği En Onurlu Davranıştır İstifa Makamı.
“SOKAĞA ÇIKAMAM”
Biz Bugün Kartepe’li Genç Kardeşimizi İmkansızlıklar Yüzünden Toprağa Verdiysek, Ben Cihan Çakır Olarak Kartepe’de Yöneticilik Yapamam. Sokağa Bile Çıkamam. Cumhuriyet Halk Partisindeki Tüm Görevlerimden İstifa Ediyorum.”