CHP’li Ağaç’tan AKP’li Çiftçi’ye “İspat edemezseniz müfterisiniz”

CHP Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi Turan Ağaç Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye çağrıda bulunarak, “Siz belgeleri ile açıklayın ben özür dilemeye hazırım. Ancak ispat edemezseniz müfterisiniz” dedi

Çayırova Belediyesi nisan ayı meclis toplantısında 2024 yılının şubat ayında bazı vatandaşların Bursa’ya götürülüp gezdirilmesi tartışma konusu olmuştu. Yaşanan tartışma AKP Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi Metin Demirci ve Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi CHP’li Meclis Üyesi Turan Ağaç’a akrabalarının da bu gezilere katıldığını ifade etmişlerdi. CHP Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi Turan Ağaç konuyla ilgili olarak sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Belediye başkanı Sayın Bünyamin Çiftçi! 2024 yılının şubat ayında kendi yandaşlarınıza belediyenin bütçesinden milyonlarca para aktararak Bursa'ya sabah kahvaltı, öğlen ise tereyağlı iskenderi seçim rüşveti olarak verdiniz ki bu da bizim denetim komisyon raporlarında haklı olduğumuzu ortaya çıkarmıştır.

“Belediye başkanı iftira atmaz”

Raporların açıklanması esnasında AKP meclis üyesi Metin Demirci'nin şahsıma yönelik akrabaları da Bursa 'ya gitti yalanını ortaya atmasına karşı belediye başkanı araştırmadan, sorgulamadan, aynı yalanı diline dolamıştır. Açık ve net çağrımdır! Bir belediye başkanı iftira atmaz, yalan söylemez. Madem tüm halkımıza çağrı yaptınız Çayırova Belediyesinin resmi sayfasından Bursa gezisi ile ilgili açıklamayı çıkın gösterin İspat edin, ‘AĞAÇ’ soy isminde veya bir tane akrabamın yandaşlarınızla beraber Bursa'ya gittiğini belgeleri ile ortaya koyun. Gidenlerin bütün bilgileri elinizde, yetki elinizde, hodri meydan açıklayın elinizden gelenide ardınıza koymayın! Siz belgeleri ile açıklayın ben özür dilemeye hazırım. Ancak ispat edemezseniz müfterisiniz” dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber