Hürriyet’ten CHP ve AKP’ye flaş ön seçim iması: Hepsi müdahil oluyor maşallah!
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet Kocaeli Artvinliler Vakfı’nda kendisine yönelik verilen cevaplara sosyal medya hesabından ikinci bir paylaşımla cevap verdi ve farklı imalarda bulundu
Kocaeli Artvinliler Vakfı’nın bugün gerçekleştirilen iftar organizasyonunda İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in önceki açıklamalarına cevaplar verilmişti. Hürriyet’in vakfa satılan arsa meselesinde helal haram imasına cevap geldi. Yine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ise “ben cevap vermem işime yaparım” diyerek Hürriyet’i muhatap almamıştı.
“Benimle uğraşıyor”
Hürriyet ise sosyal medya hesaplarından paylaşımlarla bu isimlere cevap verdi. Hürriyet şunları söyledi: “Biz Büyükşehirle yan yana hizmet edebilsek keşke diyoruz. Çabalıyoruz, arka kapı diplomasisini kullanıyoruz, iyi şeyler için kapısını çalıyoruz ama O elimizde ne varsa almaya çalışıyor sürekli bizi zora sokmak için uğraşıyor. Ve ne yazık ki her fırsatta her kürsüde O Büyükşehir başkanı sürekli bana sataşıyor, benimle uğraşıyor.”
CHP önseçimini işaret etti, işbirliği imasında bulundu
Hürriyet, AKP ve CHP’li isimlerin işbirliği imasında bulunarak, “Geçen dönem siyasi partilerden önemli konularda millete hizmet için mecliste ortak karar verelim diye randevu istiyoruz, tek randevu vermeyen AKP İl ve İlçe başkanlıkları oluyor. Bu da yetmiyor İzmit’i bize kaybettirmek için CHP ön seçimi dahil her yol deneniyor. Hepsi müdahil oluyor maşallah!” dedi. Bilindiği gibi vakıfta CHP Kocaeli Milletvekili Harun Yıldızlı da bulunuyor. Hürriyet’in Yıldızlı’ya da gönderme yaptığı düşünülüyor.
“Dinmeyen Ekrem ağrısı geçmeyen İzmit acısı”
Hürriyet, “Bu da yetmiyor hem 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü hem de iftar sofrasında dedikodu. Cevap verince de beni geçimsiz ilan eden karalama kampanyalarına başlıyor. Söyleyemediğini söyletiyor, yazamadığını yazdırıyor. Ama nafile. Seçimde 100bin oy kaybeden bir Büyükşehir başkanı İzmit’te de benden daha düşük oy alarak tarihe geçiyor. Şimdi anladınız mı neden sürekli benimle uğraşıyor ve sürekli bana sataşıp duruyor. Dinmeyen Ekrem ağrısı, Bir türlü geçmeyen İzmit acısı. Kazandığımızda soda dağıtmadığımız için oluyor bütün bunlar” diyerek sözlerini noktaladı.
Kaynak: haber merkezi