Manisa'daki cinayetin zanlısı Kocaeli'de yakayı ele verdi
Manisa'nın Turgutlu ilçesinde bir kişiyi silahla vurarak öldüren cinayet zanlısı, Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortak çalışmasıyla Kocaeli'de yakalandı
Manisa'nın Turgutlu ilçesinde geçtiğimiz günlerde Mustafa Kemal Mahallesi Çağlar Sokak'ta bulunan evinden işine gitmek için çıkan Rafet Çeledir, evinin önünde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetmişti. Turgutlu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, kimliği belirsiz şüpheliyi tespit etmek amacıyla olay yeri ve çevresindeki güvenlik kameraları detaylı bir şekilde incelendi. Yapılan araştırmalar sonucunda, saldırıyı gerçekleştiren şüphelinin 35 yaşındaki S.Ç. olduğu belirlenerek Kocaeli'nde yakalandı.
Hakim karşısına çıktı
Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından olayı gerçekleştiren S.Ç. ile birlikte 2 şahıs, Kocaeli'nde yapılan operasyonda yakalanarak gözaltına alındı.Hakim karşısına çıkarılan şahıslardan cinayeti gerçekleştirdiği iddia edilen S.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 2 şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Kaynak: İHA