Futbolcunun hayatını hakem kurtardı!
Trendyol 1. Lig'in 25. haftasında oynanan Esenler Erokspor - Erzurumspor FK maçının 60. dakikasında, konuk takımın oyuncusu Gökhan Akkan, yüzüne çarpan top sonrası yerde kaldı ve dili boğazına kaçtı. Maçın hakemi ve doktor Raşit Yorgancılar, hemen müdahale ederek boğazına kaçan dili çıkardı ve oyuncunun nefes almasını sağladı
Trendyol 1. Lig'in 25. haftasında Esenler Erokspor, sahasında Erzurumspor FK'ya 2-1 mağlup oldu. Müsabakanın 60. dakikasında ise talihsiz bir an yaşandı. Esenler Erokspor hücumunda Ufuk Akyol’un şutunda top, Erzurumspor’dan Gökhan Akkan’ın yüzüne çarptı. Gökhan, bir anda yere yığıldı ve hareketsiz kaldı. Kısa süreli baygınlık geçiren oyuncunun dili boğazına kaçarak, nefes yolunu tıkadı.
Hemen müdahale etti
Maçın hakemi Raşit Yorgancılar da hemen maçı durdurdu. Aynı zamanda doktor da olan Yorgancılar, hemen Gökhan Akkan’a müdahale etti ve oyuncunun boğazına kaçan dilini çıkarttı. Gökhan Akkan, bu müdahale sonrası tekrar nefes almaya başladı.
Kaynak: İHA