Son Dakika! Kocaeli’de motokurye ve motosikletlere trafiğe çıkma yasağı!
Kocaeli Valiliği olumsuz hava şartları nedeniyle motosiklet, scooter, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkmasını yasakladı
Kocaeli’yi etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle Kocaeli Valiliği tedbirler alıyor. Bu tedbirler kapsamında motosiklet, scooter, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkması tedbiren yasaklandı.
Yarın sabah 09.00’a kadar yasak
Kocaeli Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; Kocaeli İl genelinde olumsuz hava koşullarının devam edeceği ve buzlanma tehlikesinin oluşacağının değerlendirilmesi nedeniyle; 06.02.2025 Perşembe (Bugün) günü Saat:16:00’dan, 07.02.2025 Cuma günü Saat:09:00’a kadar motosiklet, scooter, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkması tedbiren yasaklanmıştır.”
Kaynak: bülten