Kartepe’de düğün salonu depolama alanı mı oldu?
CHP Kartepe İlçe Başkanı Hasan Bayrak, Kartepe’de düğün salonu ruhsatı alınan yerin depolama alanı olarak kullanıldığını söyledi
CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı bugün CHP Kocaeli İl Binasında, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Gölcük İlçe Başkanı Mehmet Uzuner, CHP Kartepe İlçe Başkanı Hasan Bayrak, İzmit Belediyesi CHP Meclis Üyeleri İlker Ulusoy, Nazım Gençtürk ile birlikte basın açıklaması düzenledi. Toplantıda sözü alan CHP Kartepe İlçe Başkanı Hasan Bayrak şunları söyledi: “Aynı problemler bizlerde de var tabimiz. Alanlarımız lojistik depolamaya izin verilmemektedirler Kartepe’de Arslanbey mahallesinde 322/12 parsel mesleki ve teknik öğretim tesisi olarak belirlendiği söylenir ama sıfır kilometre araçların lojistik tesisine dönüştürüldüğü görülmekte. Kartepe meclisine bu konuyla ilgili önergelerimizi vermiştik.
“Düğün salonu olarak ruhsat alındı ama kullanılmıyor”
Lojistik depolama için işletme ruhsatı alınmış olması gerekirken maksatları dışında kullanılan alanların işletme ruhsatları var mıdır? İşletme ruhsatı yoksa nasıl faaliyet göstermektedir? Düğün salonu olarak ruhsat alınan alanın düğün salonu olarak kullanılmadığı görülmektedir. Kartepe tarım ve turizm bölgesi olarak görülmesine rağmen son dönemlerde bu fikir değiştirilmekte. Sıfır kilometre araçların lojistik alan olmayan yerlerde depolanması, tırların da park yerlerinde olmamasından kaynaklı Kartepe’de sıkıntılar yaşanmakta.”