Talus’tan muhalefete: Kandil günü sokakta göremedik
AKP Kocaeli İl Gençlik Kolları Kongresinde konuşan AKP Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus muhalefeti kandil günü sokakta göremediğini söyledi
AKP Kocaeli İl Gençlik Kolları kongresi bugün geçekleştiriliyor. Kongrede söz alan AKP Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus şunları söyledi: “Kocaeli’de hakikaten partimizin kuruluşundan beri emek sarfeten herkesten Allah razı olsun. Öyle sağlam temeller kuruldu ki hala birlik içinde süreci götürüyoruz. Tek amacımız Kocaeli’de birlik ve beraberlik olması. Yerel seçimden sonra kendini kayden muhalefet AK Parti bitti diyordu bu kongrelerde ne olduğumuz görüldü. Büyük teveccüh vardı. İlçe başkanı ya da il başkanı liste yaptığında sayı bellidir demiştim ama giren ya da girmeyen herkese teşekkür ediyorum.
“Biz hep sokaklardaydık”
Ana muhalefetin yine kulağına yanlış şeyler fısıldamışlar. Kongre değil caddede dolaşmalıymışız. Burada genel başkanlarına yanlış fısıldayıp bizi sokaklara davet ettiler. Biz hep sokaklardaydık. Biz vatandaşımızı davet ettik. Fethiye Caddesi’nde dolaşın dediler. Biz 12 ilçede sokaktaydık kandil günü. Onlardan kimseyi görmedik. Biz Kocaeli’nin her mahallesinde kapı kapı dolaşacağız.”