Özel, Erdoğan’a “salon siyasetçisi” dedi...Hesap vermeye çağırdı!
Ankara Tandoğan Meydanında “Yurttaş sesleniyor, haklarımızı alacağız” mitinginde konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yüklendi
Asgari ücretin 22.104 TL olarak açıklanmasının ardından CHP miting yapma kararı almıştı. Bugün Ankara Tandoğan Meydanı’nda “Yurttaş sesleniyor, haklarımızı alacağız” mitingi gerçekleştirildi. Mitingde konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel şu ifadeleri kullandı: “Ben CHP'nin Genel Başkanı olarak hiç şüphe yok ki Meclis'i çok önemsiyorum. Biz Meclis zemininde siz emekçilerin emeklilerin çiftçilerin sesini duyurmak isteyen herkesin sesini o Meclis'te duyuruyoruz. Ama görüyoruz ki birileri o Meclis'e rağmen bildiğini okuyor. O zaman o Meclis'in gerçek sahiplerine, millete gitmenin zamanıdır. Erdoğan, bu meydan yoksullarla, hakkını yediklerinle dolu çık ordan gel hesap ver.
“Kendi atadıklarına kendini alkışlattıracak”
Millet iktidar sözünü tutmazsa verdiği yetkiyi geri alır. Eğer iktidar milleti duymuyorsa o zaman gerçek Meclis burasıdır, meydanlardır. Tayyip Bey birazdan bir salonda kürsüye çıkacak. Kendi atadıklarına, kendi üyelerine kendini alkışlattıracak. Tayyip Bey, sayın Erdoğan salon siyasetçisi olma, meydanlardan korkma. Zafer kazandım diye Suriye için sevinin, asgari ücreti düşünemeyin diye uğraşan Tayyip Bey, çık oradan hesap ver. Sana fetih diyenlere bakma, burada yüz binler sana istifa diyor."
Kaynak: Haber merkezi