2025 yılında Kocaeli’yi ilaçlayacaklar!
Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü, kent genelinde haşere ve kemirgenlerle mücadele kapsamında binlerce adet ilaçlama hizmeti alımı için ihale yapacağını duyurdu
Kocaeli’de 2025 yılı haşerelerle mücadele kapsamında Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü hazırlık yapıyor. 2025 mali yılı haşere ve kemirgenler ile mücadele kapsamında ilaçlama hizmet alımı ihalesi yapılacak. 12 ay sürecek ilaçlama işi için bin 56 adet ilaçlama hizmeti alınacak. Böylece haşere ve kemirgenlerle mücadele edileceği duyuruldu.
EKAP üzerinden teklifler verilecek
Açık ihale usulü ile yapılacak ihalede teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak. İhale (son teklif verme) tarih ve saati: 07.01.2025 – 11.00, komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres): Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Toplantı Salonu olarak açıklandı.