Büyükakın: “Bin kere anlattım bir kere daha anlatırım!”

AKP Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus’un mazbata töreninde konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, muhalefetin sigorta borçlarıyla ilgili bir kez daha yalana sığındığını bin kere anlattığını bir kere daha anlatabileceğini söyledi

Geçtiğimiz cuma Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen AKP Kocaeli İl Kongresiyle seçilmiş il başkanı olan Şahin Talus bugün Kocaeli Adliyesinde mazbatasını aldı. Mazbata töreninde sözü alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın şunları söyledi: “Tüm ilçelerimizde başarlı bir süreç tamamladıktan sonra taçlandırma olacak şekilde kongre gerçekleştirdik. Bu kongreyle gördük ki kocaeli ak partinin en güçlü teşkilatlarındandır bunu da yaptığımız kongreyle herkes görmüş oldu. Bu kadar hızlı organize olacak teşkilatlar sayılıdır.

“Uzun vadeli bir iktidarı temsil ediyoruz”

AK Parti hala milletin umudu olan bir partidir. Suriye’de yaşananlar ve bunun yansımaları, bir kez daha gösteriyor ki biz gerçekten güçlü bir iktidarız. Hem ulusal çapta hem de uluslararası çapta olan bitenin farkında olan bir iktidarız. Uzun vadeli umudu olacak bir iktidarı temsil ediyoruz. Bugün söylediklerimizi yarın unutmuyoruz. Yerel düzeyde de aynı şekilde devam ediyoruz.

“Kendimi şanslı hissediyorum”

Sigorta borçları hakkında mevzularda bir kez daha yalanlara sığınmayı tercih ettiler. Bin kere anlattık bir kere daha anlatırız. Onlar bu milleti aldatmaya çalışsınlar, biz istikrarlı bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz ve inandığımız davanın gerekliliklerini yerine getireceğiz. Bir belediye başkanı olarak şunu ifade etmek istiyorum. Böylesine güçlü bir teşkilatın yanında belediye başkanı olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Kocaeli teşkilatları her zaman olduğu gibi Türkiye’ye adını duyuracak. Şahin Başkanımı ve ekibini tebrik ediyorum bundan sonra daha gayretli işler yapacaklarına inancım tamdır.”

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber