İzmit Belediyesi’nden denize sıfır arsa satışı!
İzmit Belediyesi, Arızlı ve Körfez Mahallesi’nde bulunan 4 adet arsasını ihaleyle satacak. Körfez’deki arsanın yaklaşık değerinin 54 milyon 74 bin TL olarak belirlendiği görüldü
İzmit Belediyesi, 4 adet arsasını satışa çıkardı. Belediye, Arızlı Mahallesi’nde 3 Körfez Mahallesi’nde ise 1 adet arsasını ihaleyle satacak. Satışlar için ihale günü saati ve yeri de belli oldu. Arsaların toplam satış miktarı yaklaşık 70 milyon TL’yi buluyor. Arsalar içerisinde en kıymetlisi ise Körfez Mahallesi’nde bulunan 2 bin 457 metrekarelik ticari alan olacak.
İHALE TARİHİ BELLİ OLDU
Merkezi İş Alanı Projesi sınırlarında yer alan Körfez Mahallesi’ndeki arsa için belirlenen muhammen bedel 54 milyon 74 bin TL oldu. İhaleler, 19 Aralık günü saat 11.30’da İzmit Belediyesi 9. Katta gerçekleştirilecek.