Kocaeli’de kömür sobası patladı, 9 kişi mahsur kaldı
Derince’de bir evde hava almayan kömür sobası patladı. Patlama nedeniyle evde bulunan 9 kişi mahsur kaldı. Mahsur kalanları itfaiye kurtardı
Derince Sırrıpaşa Mahallesi Hızır Sokak'ta gece yakılmak istenen soba hava almayınca patladı. Patlama nedeniyle evde mahsur kalan 9 kişiyi itfaiye kurtardı. Olay, gece saatlerinde Sırrıpaşa Mahallesi Hızır Sokak'ta meydana geldi. Gece yakılmak istenen evdeki soba, hava almayınca patladı. Binayı dumanlar sararken içeride bulunan 9 kişi için ekipler seferber oldu. Olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.
7 kişi ambulanslar ile hastaneye sevk edildi
Evde mahsur kalanlar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri tarafından kurtarıldı. 7 kişi ambulanslar ile hastaneye sevk edildi, 2 kişi ise ayakta tedavi edildi. Şahısların durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Kaynak: İHA