Kocaeli’de belediyeden büyük akaryakıt ihalesi
Kocaeli’de ilçe belediyeleri 2025 yılı akaryakıt ihtiyaçları için hizmet alım ihalesi yapıyor. Bu ihalelerden biri de Darıca Belediyesi’nin ihalesi olacak
Darıca Belediyesi, 2025 yılı taşıt tanıma ile akaryakıt alımı işi mal alımı için ihale yapacak. Açık ihale usulüyle yapılacak ihaleyle 20 bin litre kurşunsuz benzin (95 oktan), 20 bin litre motorin (Diğer -Euro Diesel), 740 bin litre motorin alınacak. İhale, 19 Aralık günü saat 11.30’da Fevzi Çakmak Mahallesi Cengiz Topel Caddesi No:9 Kat:3 İhale Toplantı Salonu Adnan Menderes Kültür Merkezi Darıca/KOCAELİ adresinde gerçekleştirilecek.
Darıca Belediyesi Akaryakıt İhalesinde neler alınacak?
Yüklenici, ihtiyaç kalemlerinden 740.000 litre Motorini tankerle 01.01.2025-31.12.2025 tarihleri arasında idarenin ihtiyacına göre istenilen zaman ve miktarda peyderpey şeklinde olmak üzere, 380.000 litresini Darıca Belediyesi Makina İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü Akaryakıt deposuna (adres: Bağlarbaşı Mahallesi Körfez caddesi No: 32 Darıca/KOCAELİ), 360.000 Litresini ise Temizlik İşleri Müdürlüğü Şantiyesi Akaryakıt deposuna (Adres: Osmangazi Mah. İlhan Sk. No:2 Darıca/KOCAELİ) teslimini yapacak.
Ayrıca, taşıt tanıma sistemine sahip istasyonlardan Belediye hizmet araçlarına taşıt tanıma sistemi ile teknik şartnamede belirtilen şekilde pompa teslimi yapılacak.