Girdikleri evden 70 bin TL’lik ziynet eşyası çalmışlardı: Azılı hırsızlar polise yakalandı
Kartepe’de girdikleri bir evden 70 bin TL değerinde ziynet eşyası çaldıkları belirlenen ve benzer suçlardan çok sayıda suç kayıtları olduğu öğrenilen 6 şüpheli polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.
Kartepe’de girdikleri bir evden 70 bin TL değerinde ziynet eşyası çaldıkları belirlenen ve benzer suçlardan çok sayıda suç kayıtları olduğu öğrenilen 6 şüpheli polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre Kartepe’de bulunan bir evde 7 Haziran günü meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili çalışma başlatan Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, olayın şüphelilerini tespit etti.
Piyasa değeri 70 bin tl değerinde ziynet eşyası
Girdikleri evden piyasa değeri 70 bin TL değerinde ziynet eşyası çaldıkları belirlenen ve benzer suçlardan 60 ayrı suç kaydı olduğu öğrenilen S.I., 14 ayrı suç kaydı bulunan S.I., 22 ayrı suç kaydı bulunan S.Ö., 6 ayrı suç kaydı bulunan E.K., 60 ayrı suç kaydı bulunan A.Ç. ve 5 ayrı suç kaydı bulunan Z.K. isimli şüpheliler polis ekiplerince Eskişehir ve İstanbul’da düzenlenen operasyon sonucu yakalanarak gözaltına alındı. 2 şüphelinin de daha önce işledikleri çeşitli suçlardan haklarında arama kararı bulunduğu öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 2’si adli kontrol kararı ile serbest bırakılırken 4 şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.