Kocaeli’deki gençler için musluklar açıldı!
Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Kocaeli’de gençler için otobüs kiralayacak, yemek hizmeti ve organizasyonlar satın alacak
Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Kocaeli’deki gençler için organizasyon hizmetleri, otobüs kiralama ve yemek alımı için ihale yapacak. Bu alım kapsamında geziler ve kampların organizasyonu da bulunacak. İhale, 26 Kasım günü saat 10.00’da GSB Kocaeli İl Müdürlüğü İhale ve Satın Alma Şube Müdürlüğü Odası’nda gerçekleştirilecek.
İhale hangi alımları kapsıyor?
Bu ihaleyle birlikte; 9 adet otobüs kiralanması, bin 200 adet yemek hizmeti, 360 adet kahvaltı kumanyası, 5 bin 760 adet bardak su, 360 adet seyahat ve sağlık sigortası, 18 adet kokartlı rehber ve alan kılavuzu hizmetini kapsayan medeniyet, tarih ve kültür kampları organizasyonları alınacak.