Kocaeli’de iki büyük şirketin alacaklılarına davet!
T.C. Kocaeli 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, Sismak Makina ve Forsa Kağıtçılık’ın alacaklılarına davette bulundu
Kocaeli’de konkordato davaları devam eden iki büyük üretici firmayla ilgili T.C. Kocaeli 1. Asliye Ticaret Mahkemesi önemli bir duyuruda bulundu. Borçlu Sismak Makina Ve Teçhizat Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi, aynı adreste ticari ikametgahı bulunan Forsa Kağıtçılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ve Murat Albayrak hakkında 1 yıl süre ile Kesin mühlet kararı verilmişti.
ALACAKLILAR TOPLANTISI YERİ VE TARİHİ
Alacaklılar toplantısı için gerekli olan tüm işlemler tamamlandı. Borçlu şirketten alacaklı olan ve alacaklarını bildirenler ile alacağını bildirmemekle birlikte bilançoda kayıtlı olan alacaklıların da iştirak edebilecekleri alacaklılar toplantısı 18.10. 2024 tarihinde, davacı şirketlerin Köseköy Mah. Çağla Sok. İmalathane Sitesi D Blok No: 3 / D Kartepe / Kocaeli adresinde yapılacak. Borçluların konkordato teklifini ayrı ayrı müzekkere etmek üzere toplanmasına karar verildi.
TOPLANTI PROGRAMI ŞÖYLE:
İmtiyazlı alacaklar Saat: 10;30 – 11;00
Kredi, Kefalet, Çekli-Senetli ve Cari Hesap Alacaklıları;
Forsa Kağıtçılık San. Tic. Ltd. Şti. Alacaklıları Saat: 11.10 –
12.30 arası,
Sismak Makine Teç. Tur. İnş. Ltd. Ştği. Alacaklıları Saat: 12,30 –
14;00 arası
Murat ALBAYRAK Alacaklıları Saat 14,30 – 15,30 arası
Toplantıda borçluların konkordato projesi teklifi müzakere edilecek. Toplantıya katılacak veya kendilerini temsil edecek, gerçek veya tüzel kişilerin, imza sirküleri, yetki belgesi veya vekaletnamelerini yanında bulundurmaları gerekiyor.