Üçü bir arada İzmit sokaklarında...

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AKP Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus ve AKP İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, bugün İzmit merkezde esnaf ziyaretleri yaptı.

Yerel Seçimlerde İzmit Belediyesini bu kez de kaybeden AKP, İzmit’i boş bırakmamaya çalışıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin devam eden projelerinin yanı sıra saha çalışmalarıyla da AKP’li başkanlar İzmit’e önem verdiklerini göstermeye çalışıyor. Bugün, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AKP Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus ve AKP İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar İzmit’te esnafları gezdi.

Üç kişilik heyet, Yürüyüş Yolu’nda vatandaşlarla sohbet etti. Esnaflara misafir olan Büyükakın, Şahin Talus ve Dokuzlar, vatandaşların taleplerini not etti.

Kaynak: Haber Merkezi

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber