Özel’den Hürriyet’e standart belediyecilikte ‘Beş Pekiyi’

İzmit Belediyesi’nin Paşa Kent Lokantası açılışında konuşan CHP Lideri Özgür Özel, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in belediyecilikteki karnesine pekiyi verdi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel bugün çeşitli açılış ve törenlere katılmak üzere Kocaeli’ye geldi. Açılışta konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel şu ifadelere yer verdi: “İzmit Belediyesi’nin standart belediyecilik hizmetlerini dört dörtlük yaptığı konusunda şüphe yok. Şüpheye düşen varsa 31 mart seçimlerine bakacaklar. Fatma Başkanın karnesi beş pek iyi aferin. CHP’li belediyeler kanunla kendilerine verilmiş işleri yapmak yükümlü değiller, iktidarın vermediği hizmetleri vatandaşa ulaştırıyorlar. Fatma Kaplan Hürriyet ikinci kent lokantasını açıyor. Türkiye’de pek çok yerde kent lokantalarını teker teker açılışlarını yapmaktan memnuniyet duyuyorum.

YEDİ BÖLGEDE YAYGINLAŞTIRACAĞIZ

Gıda mühendisi denetiminde bir diyetisyen gözetiminde e iyi malzemelerle çorba, orman kebabı, bulgur kebabı ayran yapılıyor. Burada yemek yiyen herkes ‘Allah bereket versin, Allah razı olsun’ diyorsa ben de başkanlarımdan razıyım. Biz yedi bölgede her belediyemizde bu hizmeti yaygınlaştıracağız. Biz 31 mart günü muhalefetten istifa ettik. Biz iktidar olalım ve bu iktidardan sizi en kısa sürede kurtaralım. CHP Türkiye’nin birinci partisi. Bunun için biz muhalefet partisi tepkileri göstermiyoruz. Seslerini duyacağız demiyoruz, sesinizi duyuyoruz. Tüm hazırlıklarımızı büyük bir azimle hayata geçiriyoruz. Memlekette her derdin bir çaresi vardır onun da adı Cumhuriyet Halk Partisi.”

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber