Kocaeli Emniyet’ten büyük değiş tokuş!

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü 79 adet araç ve 2 bin 603 muhtelif melzemeyi mübadele edecek

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nden yayınlanan ilana göre 79 adet araç ve 2 bin 603 muhtelif malzeme için mübadele edilecek. Hurda durumundaki (26) adet otomobil, (42) adet kamyonet, (8) adet motosiklet, (1) adet minibüs, (1) adet joker bot ve (1) adet tekneden oluşan toplam (79) adet taşıt ile (2.603) kalem mal ve malzeme bu kapsamda yer alıyor.

NELER VERİLECEK NELER ALINACAK?

Mübadelesi yapılacak Hek/Hurdalar ile ilgili ayrıntılı bilgiler mübadele şartnamesinde ve/veya idarede görülebilecek olup, İsteklilerin verilecek taşıt, mal ve malzemeleri yerinde bizzat görerek mübadeleye katıldığı kabul edilecek. En az (21) adet 2024 model Hyundai marka Yeni Tucson, 1.6 T-GDI Benzinli, Comfort Paket/Donanım, 4X2 DCT Otomatik Vites taşıt. Belirtilen araç, 4458 sayılı Gümrük Kanunu’nun 167/3 maddesi hükmü uyarınca, ÖTV ve KDV’den muaf olarak satın alınabilecek. Öte yandan 40 (kırk) Koli Copier Bond marka 1. Sınıf hamur 80 g/m2 A4 Fotokopi Kağıdı 1 (bir) pey olarak belirlenmiştir. (Koli içi 5 paket, paket içi 500 yapraklı olacak.)

Verilecek taşıt, mal ve malzemenin tahmini bedeli 17 milyon 76 bin TL, alınacak taşıt, mal ve malzemenin tahmini bedeli 16 milyon 912 bin TL.

Mübadele 30 Eylül günü saat 14.00’te Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğünde yapılacak.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber