Randevu saatinde doktorun gittiğini öğrenen vatandaşa şok eden gerekçe!

Kocaeli Derince Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesinin cildiye bölümü için randevu alan vatandaş, randevusuna gittiğinde doktoru bulamadı. Doktorun gittiğini öğrenen vatandaşa sunulan gerekçe ise şok etti!

Kocaeli Derince Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesinin cildiye bölümü için 15 Ağustos Perşembe günü saat 15.50’ye randevu alan vatandaş, tam saatinde gittiğini söylediği hastanede, doktorun gittiğini öğrenince şok oldu. Vatandaşa hastanedekilerin “Son hastasınız diye gitmiştir” şeklinde garip bir gerekçe sunduğu öne sürüldü.

Sikayetvar.com’da yayımlanan yazı, noktası birgülüne şöyle:

“Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Derince Cildiye Pol1

Cildiye doktoru D*** D*****'na saat 15.50'de randevum vardı. Tam saatinde oradaydım. Doktor yoktu. Gitmiş. Sorduğumda 'Son hastasınız' diye gitmiştir dediler. Son hastayız diye muayene olma hakkımız yok mu? Hakkıma girdi. Zaten birileri daha şikayet etmiş doktoru. Ben de zor şartlar altında gelmiştim, otobüs durağındayken yazıyorum şikayetimi de.”

Kaynak: Haber merkezi

Şikayet
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber