Vali Yavuz son kez Kocaelililere seslendi

Kocaeli'de 15 Temmuz hain darbe girişiminin 8. yılında düzenlenen programda konuşan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaelililere veda etti

15 Temmuz hain darbe girişiminin 8. yılında SEKA Park Uçurtma Tepesinde anma programı düzenleniyor. Programda sözü alan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz şunları söyledi: “Kahramanlık genlerini bünyesinde muhafaza eden milletimizi milli iradeye sahip çıkmış ve vatan sevgisini göstermiştir. Sahip çıktığımız şey namusumuz, şerefimiz, haysiyetimiz bayrağımızdır. 15 Temmuz milletimizin darbelere karşı gösterdiği ilk fiili karşılıktı. Dosta ve düşmana asla Türk milletine diz çöktürülmeyeceğini gösterdik. Dünyada kartların yeniden dağıtıldığı bir döneme girdik.

MÜCADELE ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Bu millet değerleri için ölmeyi çok iyi bilir. Böyle bir millete mensup olduğumuz için ne kadar hamd etsek azdır. Şimdiye kadar olduğu gibi ayrışmanın değil barışın yanına olacağız. Kendi çıkarları için Türkiye’yi ateşe atmaya hazır olanlara inat mücadele etmeye devam edeceğiz. Türkiye birliği ile beraberliği ile güzeldir. Kimsenin bunları bozmasına müsaade etmeyeceğiz.

AYRILMAK KOLAY OLMAYACAK

Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle Malatya Valisi olarak atanmış bulunuyorum. Doğal güzelliklerinin yanı sıra bilim, sanayi ve teknoloji üssü olarak tanımladığım 4 yıl boyunca gönül verdiğim bu şehirden ayrılmak kolay olmayacaktır. Çalışmalarımızda destek veren milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, kamu kurum çalışan ve yöneticilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gönlümüz ve kapımızın sizlere sonuna kadar açık olduğunu belirterek Kocaelili hemşerilerimden helallik istiyorum.”

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber