Kocaeli'deki restoranda lahmacunda sümüklü böcek şoku!

Kocaeli'deki bir restoranla ilgili şok iddialar ve fotoğraflar paylaşıldı. Fotoğraflarda lahmacun üzerinde sümüklü böcek olduğu görüldü

Kocaeli'deki bir lokantada lahmacun yanında verilen yeşilliklerin içinden solucan çıktığı iddia edildi. Paylaşılan fotoğraflarda vatandaşın solucan sandığı şeyin sümüklü böcek (kabuksuz salyangoz) olduğu görüldü. Fotoğraflar montaj mı, değil mi, fotoğrafın çekildiği restoran gerçekten ..... isimli restoran mı, kanıta muhtaç olduğundan restoranın ismini kapatarak, vatandaşın iddialarının yer aldığı şikayet yazısını sizlere aktarıyoruz.

Sikayetvar.com adlı sitede yer alan yazı şöyle:

"Dilovası Belediyesi Dilovası ...... Restoran

Kocaeli Dilovası ..... restoran öğlen arası yemek için lahmacun söyledik ama maalesef içinden bildiğiniz solucan cıktı yazık günah insan sağlına asla önem yok. Yemeği atmak zorunda kaldık. Yeşillikler nasıl ve nerede saklanıyor nasıl yıkanıyor hepsi birer soru işareti."

Sikayetvar.com adlı sitede yer alan şikayetten restoranın adını yetkililer öğrenip, gerekli incelemeyi başlatabilir.

Kaynak: Haber Merkezi

Şikayet
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber